|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
madraci
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak

Energoatest

Energoatest zaštita je poduzeće koje se bavi pregledom potrošnje energije i kvalitete i karakteristika uređaja i objekata, za zaštitu na radu, te zaštitu od požara i također zaštitu od buke. Postupcima skupljanja informacija o određenoj zgradi, dijelovima ili skupovima zgrada, industrijskog ili komercijalnog procesa i privatne ili javne usluge se određuje kvaliteta, učinkovitost i sigurnost objekta.

 

Cilj energoatesta je utvrđivanje i kvantificiranje svih mogućnosti i izvještavanje o rezultatima, te utvrđivanje sigurnosti prema hrvatskim i europskim normama.

 

Važno je povećati energetsku učinkovitost, ili odnos između korisnog učinka potrošene energije i potrošnje energije koja se koristi kako bi ostvarili korisni učinak. Sigurnost je na prvom mjestu i zato je potrebno imati sigurno i kvalitetno okruženje na random mjestu, obraćajući pozornost na sve važne aspekte sigurnosti i radne zaštite osoblja i prostora.


Energoatest je osnovan 2004. Godine u Zagrebu i trenutačno ima 17 djelatnika. Iako poduzeće djeluje na području cijele Hrvatske, uglavnom je većinski je usredotočeno na grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

 

2010. godine Energotestov laboratorij za akustična ispitivanja je akreditiran prema hrvatskoj normi HRN EN ISO/IEC 17025 od strane Hrvatske Akreditacijske agencije.

 

Također 2011. Certificiran je sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 od strane certifikacijske ustanove Cro cert d.o.o.. Od 2013. Posjeduju tehnički nalaz EX-Agencije za ispitivanje elektroenergetske i elektoinstrumentacijske opreme.

 

Usluge koje Energoatest nudi su izrade dokumenata, ispitivanja i osposobljavanja povezana za zaštitom na radu, ispitivanja i osposobljavanja za sigurnost od požara i izrada procjena, pravilnika i planova za isto.

 

Također Energoatest nudi usluge zaštite od buke, što uključuje mjerenja buke i zvučne izolacije, prema propisima RH i europskim normama, koristeći visoko kvalitetne mjerne uređaje i laboratorij za akustiku.

 

Energoatest nudi i tehnička ispitivanja električnih instalacija, čak i u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom, ispitivanja raznih komponenti i dijelova instalacije i ispitivanja učinkovitosti ventilacije.

 
 

Nekretnine Prodaja - gradnja i materijali - savjeti - sadržaj

kupnja kuće    
krovni prozori - osvjetljenje prozračivanje crijep - vrste, tipovi vrata - ulazna
krovni prozori - vrsta i dimenzije crijep - prednosti i nedostatci vrata - sobna
metalni krovovi crijep - karakteristike vrata - garažna
pokrivanje krovova - šindra crijep - održavanje i popravci vrata - protuprovalna
pokrivanje krovova - crijep strojno žbukanje klizna vrata stijene
podno grijanje pregradni knauf zidovi automatska klizna vrata
peći na drva blindirana vrata industrijska vrata
preuređenje garaže pranje čišćenje krova od šindre održavanje krovova

Energoatest

   
minimalni tehnički uvjeti priključak za struju atest električnih instalacija ili atest za struju
energoatest atest za buku zaštita na radu
     
 

 
krovni prozori crijep ulazna vrste krovnih prozora prednosti crijepa sobna krovovi vrata metalni krovovi karakteristike garažna pokrivanje krova šindra podno grijanje grijanje strojno žbukanje knauf blindirana klizna klizne stijene automatska industrijska peći na drva kupnja kuće