|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
madraci
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
 

Preuređnje garaže, na što trebate posebno paziti ?

Prevladava mišljenje da podovi u garažama nisu toliko važni, no budući da je garaža obično sasvim lijepe kvadrature i često se u njoj uopće ni ne drže automobil već služi za neke druge stvari poput malih radionica, mjesta za odmor i sl. podovima u garaži također treba posvetiti pažnju.

Garažni pod najvažniji element svakog preuređenja garaže.

Kada već zauzima toliko prostora, zašto ne razmislite o kvalitetnom podu u svojoj garaži. Uz malo truda garaža može postati još jedna prostorija u Vašem domu. No naravno prvo trebate srediti temelj, a to je upravo garažni pod.

Pod u garaži baš kao i svaki pod trebate redovno čistiti, iako se radi o garaži vlaga nije poželjna. Garaže i podovi su smješteni na samom dnu kuće. Vlaga dolazi kroz zemlju i prva je na udaru naravno garaža tj. garažni pod.

Iz tog razloga neki garažni podovi ne mogu zadržati nikakvu boju kojom ga premažete. Vlaga iz zemlje uništava pod malo po malo. Postoje i garaže koje nemaju ovih problema, no one su smještene na kvalitetnim temeljima ili na mjestu gdje vlaga i inače nije problem..

Držite podove u garažama čistima koliko možete. Ta činjenica ima veliku ulogu. Dobro održavanje poda u garaži može biti kompromitirano vodom ili bilo kojom drugom tvari koja propušta. Kao što ne biste ostavili vašu kuću nezaštićenom od vlage, postupite tako i sa podom u garaži, čuvajte ga što je moguće čišćim želite li ga zadržati za cijeli život.

Kako je svaka kuća je različita, tako je i svaki pod u garaži također različit. Razmislite o novom izgledu vaše garaže sa novim podom. Kako bi Vaša garaža dobila drugačiji izgled od obične ostave za višak stvari razmislite o preuređenju garaže, započnite sa planom za preuređenje i svakako dobro razmislite o o novom podu.

Kada napravite savršeni plan za preuređenje i kada ga jenom provedete u djelo Vaša garaža može postati punopravni dio Vašeg doma. Za preuređenje garaže uopće nije potrebno toliko posla koliko mislite. Većina stvari je ionako već napravljena, Vi trebate samo dobro srediti izolaciju poda i preurediti zidove. Ne zaboravite pod u garaži mjesto iz kojeg izviru svi problemi uzorkovani vlagom, ako njega dobro uredite sve drugo će biti lakše i trajati će duže.

 
 

Nekretnine Prodaja - gradnja i materijali - savjeti - sadržaj

kupnja kuće    
krovni prozori - osvjetljenje prozračivanje crijep - vrste, tipovi vrata - ulazna
krovni prozori - vrsta i dimenzije crijep - prednosti i nedostatci vrata - sobna
metalni krovovi crijep - karakteristike vrata - garažna
pokrivanje krovova - šindra crijep - održavanje i popravci vrata - protuprovalna
pokrivanje krovova - crijep strojno žbukanje klizna vrata stijene
podno grijanje pregradni knauf zidovi automatska klizna vrata
peći na drva blindirana vrata industrijska vrata
preuređenje garaže pranje čišćenje krova od šindre održavanje krovova

Energoatest

   
minimalni tehnički uvjeti priključak za struju atest električnih instalacija ili atest za struju
energoatest atest za buku zaštita na radu
     
 

 
krovni prozori crijep ulazna vrste krovnih prozora prednosti crijepa sobna krovovi vrata metalni krovovi karakteristike garažna pokrivanje krova šindra podno grijanje grijanje strojno žbukanje knauf blindirana klizna klizne stijene automatska industrijska peći na drva kupnja kuće