|
|
| | | | |  

 
 
  danas je
 
 
 
 Rubrike
Novosti
Savjeti za uređenje nekretnine
Kupaonice savjeti za uređenje
Kuhinje opremanje, uređenje
Sobe, spavaće, dječje, dnevne
Gradnja materijali i savjeti
Solarna energija
Alarmi video nadzor
Različite vrste nekretnina
Bankarski krediti za nekretnine
Tvrtke za gradnju nekretnina
Zakonski propisi
Stanovi Velika gorica
MBI članci
Marketing i oglašavanje
 

Add to Google

 
madraci
parket Galeković
Parketi Galeković
  Trenutak
 

Odabir hladnjaka.

Kupnja novog hladnjaka je velika investicija, a uz toliko modela i toliko novih inovativnih funkcija koje su sada dostupne pronalaženje hladnjaka koji će zadovoljiti potrebe Vaše obitelji zahtjevat će nešto razmišljanja i puno obilaženja trgovina.

Prije nego što se zaputite u trgovinu svakako izmjerite prostor na koji želite postaviti hladnjak. Pazite da izmjerite i visinu i širinu i dubinu. Ostavite dovoljno mjesta da se vrata Vašeg novog hladnjaka mogu nesmetano otvarati. Isto tako odlučite se da li želite obični ili kombinirani hladnjak i da li želite zamrzivač iznad ili ispod hladnjaka ili pak dupli "side by side" hladnjak koji sa jedne strane ima zamrzivač.

Kapacitet hladnjaka je također bitan faktor jer trebate izabrati takav koji će moći pohraniti dovoljno hrane za Vašu obitelj, a ostati u željenim dimenzijama. Prikupite i proučite brošure različitih proizvođača i pregledajte web stranice i forume.

Usporedite energetsku učinkovitost pojedinih hladnjaka i pokušajte odabrati hladnjak sa nižom potrošnjom jer će to utjecati na potrošnju električne energije u čitavom kućanstvu. Pregledajte vrata hladnjaka i provjerite da li su police na njima dovoljno široke da u njih možete staviti veće boce ili mlijeko ukoliko ih koristite.

Ustanovite da li u vašoj obitelji postoji veća potreba za ledom i hladnom vodom pa u skladu s tim odaberite hladnjak sa ledomatom i vodom. Također razmislite i o tome kakve police želite u hladnjaku. Da li će to biti staklene police , police prilagodive visine, pleksiglas police, police pune ili djelomične širine ili ugrađene ladice i stalci za vino ovisi o Vama.

Provjerite kakvi su jamstveni uvjeti i koliko traje garancija i da li je garancija uključena u cijenu ili se dodatno naplačuje. Kada ste odabrali model koji Vam se sviđa krenite u obilazak trgovina u potrazi za najnižom cijenom. Svakako se raspitajte o akcijama i rasprodajama i pogledajte mogućnosti za obročnu otplatu ili kakav beskamatni kredit.

 
 

Kuhinje - opremanje, uređenje, savjeti

postavljanje sudopera u kuhinju odvod u kuhinji odštopavanje sudopera
ugradnja novih slavina kuhinjski stilovi savjeti za uređenje kuhinje
ljetne vanjske kuhinje uređenje male kuhinje tipovi modeli kuhinja
jednostrana kuhinja dvostrana kuhinja L kuhinje
dvostruko L kuhinje U kuhinje odabir hladnjaka
moderne kuhinje radne ploče kupnja kuhinje
kantiranje retro kuhinje
 
 
 
kuhinje hladnjaci kuhinjski namještaj male kuhinje ljetne kuhinje odabir hladnjaka uredenje kuhinje odvod u kuhinji tipovi kuhinja ugradnja sudopera U kuhinje L kuhinje kuhinjski stilovi postavljanje slavina nove kuhinje moderne kuhinje kupnja kuhinje retro kuhinje